Jaki jest Wasz ulubiony zabieg dentystyczny?
Ja uwielbiam borowanie i leczenie kanałowe. Dewitalizacja miazgi również bywa ciekawa, gdy nosi się to coś w zębie przez tydzień.
Podzielcie się swoimi odczuciami.
Podziwiam jeśli piszesz poważnie.Tezeusz napisał(a):Jaki jest Wasz ulubiony zabieg dentystyczny?
Ja uwielbiam borowanie i leczenie kanałowe. Dewitalizacja miazgi również bywa ciekawa, gdy nosi się to coś w zębie przez tydzień.
Podzielcie się swoimi odczuciami.
clavia napisał(a):Podziwiam jeśli piszesz poważnie.![]()
medyk napisał(a):Czego tu można się dowiedzieć to nawet by się człowiek nie spodziewał...
Ja mam uraz do szpitali, pomimo, iż leżałam z powodów choroby a nie wypadku. Jednak bardzo podobają mi się sale szpitalne z czasów prl.medyk napisał(a):Właśnie nie za bardzo, zwłaszcza jak trzeba za te nieprzyjemne (teraz wiem, że mogą być przyjemne) zapłacić.
Za to wręcz przepadam za wizytami w szpitalu, chociaż jako dziecko nie chciałem mieć z nim nic do czynienia
Madame Glissando napisał(a):Hm, całkiem ciekawe uczucie to moim zdaniem dotykanie językiem wywierconej dziury w zębie
Madame Glissando napisał(a):Kiedy połowa twarzy jest jak z gumy i trzeba uważać żeby nie odgryźć sobie wargi... bezcenne
Powrót do Dyskusje na inne tematy