Widzieliście hymn powstały na cześć Roberta Kubicy ? Co o tym myślicie, typowe polskie januszowanie pokroju klaskania podczas lądowania samolotu czy poważna rzecz, z której śmiać się nie należy? Proszę o poważne komentarze bez wypominania mi braku kindersztuby, bo takie sytuacje już na tym forum miały miejsce.
"Dałeś mnie najkrótsze życie I najmocniejsze uczucie. -"
Ciekawe czy znacie. Świat według kiepskich - Serce Chopina. Walduś i Boczek przypadkowo spożywają serce Chopina i dzięki temu stają się geniuszami muzycznymi Dla niektórych to może być obraźliwe i po prostu głupie, ale nie żałuje, że obejrzałem.
Kontynuując stylistykę przewodnią Arturo - znak widomy naszych czasów i obowiązujących u nas estetyk, zwłaszcza już za chwilę na wszelkich biesiadach, w tym i tych telewizyjnych:
Konkurs Chopinowski wszak zakończony, a zatem czas na zmianę warty i powrót do normalności! Czyż nie ? -
A przechodząc do kwestii na naszej planecie PALĄCYCH, ...w przenośni i dosłownie:
Tako rzecze Zaratustra -
Skończymy dokładnie tak samo, ...i to nawet bez ingerencyjnego zagrożenia z zewnątrz. Wystarczą dalsze decyzje oparte na nieposkromionej chciwości i patologii u władzy.